Post by stifyrheirootceo on Feb 8, 2022 15:33:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgas monētas uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Looney Tunes™ World of Mayhem 2022 version ▞▞▞
Labojiet Toon veikalu! Tas neļauj man neko atlasīt, un tas sasalst pusi no laika, kad mēģinu ielādēt veikalu. Esmu daudz savācis no šī pasākuma, un tas man neļauj piekļūt. Arī notiek uguns tablete.
Šī spēle ir AWSOME!!!!!!! Man patīk atbloķēt jaunus toņus, cīnīties, uzdevumus un, protams, Mayhem!! Šī ir lieliska spēle, es esmu liels bezrūpīgu melodiju cienītājs! Man vienkārši patīk šī spēle, un šajā spēlē ir tas, ka ik pa laikam iznāk jauni toni, kas ir lieliski! Lielisks darbs ar šo spēli! Tā turpināt!
Spēle bija pārsteidzoša pēc izlaišanas. Katrs jauns atjauninājums pārņem atskaņotāju bāzi un ir lielāks nekā iepriekšējais. Spēle iet bojā, tāpat kā visas Scopely spēles. Netērējiet savu laiku, ja līdz šim neesat sācis spēlēt.
Spēle ir jautra, taču kavēšanās un pastāvīgas avārijas ir vienkārši sāpīgas, patiess kauns.
Angry birds epic bija šāds un tas ir 5 zvaigznes, bet tas nav tik jautri, tomēr jautri
29.09.21. Bija jautri un patīkami bez maksas spēlēt spēlētājus, taču pēc nesenajām izmaiņām tas strauji kritās uz leju. Katram atjauninājumam ir milzīgas kļūdas, un tagad katrs pasākums ir tik monetizēts, ka nav ko darīt, ja netērējat 19.10.21. Joprojām ir briesmīgi jaunpienācējiem un turpina palielināt atalgojumu, lai uzvarētu. Tikai nedaudz laboti kopš pagājušās reizes, bet viņi joprojām neklausās vairākuma spēlētāju atsauksmēs
Man ļoti patīk šī spēle. Man nav nekas pretī veikt ikdienas uzdevumus, bet, ja runa ir par arēnu, tas man ir par daudz. Es esmu 62. līmenī, un lielākoties man ir 10. līmeņa spēlētājs nekā es, jo melodijas ir tik spēcīgas, nekā vajadzētu. Piemēram, viena no spēlētāja dziesmām ir tik spēcīga uzbrukumā vai aizsardzībā, ka tik tikko kustas uz stieņa. Es pat nevarēju pakustēties savā gājienā, jo katrai melodijai ir pārnesumi un jauninājumi. Salabot to! Pat es vēlos to uzlauzt, lai tas būtu godīgi pret mani.
Jautri, vēlos, lai cīņas varētu paātrināties, bet lieliska grafika, 👍 aizraujoša!!!
Agrāk šo spēli bija tik jautri spēlēt, līdz šim viņi bija pilni spēles, lai uzvarētu. Jaunā reģionālo pasākumu kombinācija ir nepatīkama.
Lūdzu, atjaunojiet reģionus atpakaļ sākotnējā formātā. Mēs zaudējam daudz labu cilvēku! Tā uzlabošana nepalīdzēs. Cilvēkiem patika apmaiņa, jo tas padarīja spēli jautru. Tas nav jautri, un viss ir vājš. Un, lūdzu, nesakiet, ka grasāties to pielāgot kā alķīmiķu notikumu un pēc tam izlaist to pašu notikumu. Lūdzu, pārtrauciet ar jauno samaksu par spēlēšanu.
Līdz nesenam laikam lieliska spēle.. nesen veiktās izmaiņas ir padarījušas spēli nogurdinošu un padarījušas spēli neiespējamu bez trasta fonda.
Jautri spēlēt, bet daudz problēmu. Arēnas sistēma ir bojāta. Neviens nevēlas gaidīt, lai atrastu pretiniekus. Lielāko daļu laika es necīnos, jo nevēlos gaidīt. Arī daudzu funkciju ielādes laiks ir ļoti lēns vai kļūdains. Lai iegūtu labāku pieredzi, spēle kopumā ir jāpadara efektīvāka. Mainīts mans vērtējums gausās spēles un ielādes laika dēļ. Kā arī, kāpēc vienlaikus var iegādāties tikai vienu preci, apstiprināt un gaidīt pēc katra pirkuma?
Man ļoti patīk spēlēt, taču ir dažas problēmas, tas ļoti sasalst, un tāpēc es ne vienmēr varu atskaņot notikumus. Esmu izdzēsis spēles pārinstalēšanu un tās pašas problēmas. jūs nevarat nosūtīt ielūgumus citiem spēlētājiem, kas spēlē aliansē
Es mīlu īstās melodijas, un šī spēle atbrīvo īsto melodiju pasauli, un es atradu dažas rakstzīmes, kuras es nezināju.
Bieži vien nelielos veidos ir bagijs, taču tas ir saglabājies ļoti spēlējams gadiem ilgi, un ir daudz notikumu, lai saglabātu to svaigu.
Man patīk šīs spēles.Bet ir problēma: - Ir ļoti grūti iegūt džekpotu no visiem griežamajiem riteņiem (ikdienas, premium, mega, prožektoru un vairāk) - Jums ir jātērē nauda, lai atbloķētu leģendāro rīku - Reģiona notikums, kāpēc nav griešanās riteņu lai iegūtu leģendāru toni? Ja esat ieguvis džekpotu, varat pagriezt riteni, lai iegūtu vienu leģendāru toni no viņu reģiona (šoreiz tāda nav) — vai mēs varam iegūt visu leģendāro toni no ceļa uz leģendāro?
Šī spēle ir jautra, taču jums vajadzētu to izmantot pagātnē
Jautri, bet kļūmes kā traki! Es spēlēju apmēram mēnesi bez problēmām, bet tagad tas turpina traucēt. Esmu ieguldījis naudu šajā spēlē un labprāt turpinātu spēlēt. Cerams, ka viņi to drīz izlabos 🙏
Vajadzētu likt crusher notikumu
Es turpinu sastingt katru reizi, kad piesakoties un pieprasu atlīdzību, ja tas atkārtosies, es atinstalēšu!
Šonedēļ pasākumu pat nevar atskaņot. Skumji
Nedaudz par cenu, bet laba spēle
Man ir ļoti patika spēlēt katru spēles sekundi no brīža, kad to instalēju. Man patīk animācijas un tas, ka spēle joprojām ir jautra, netērējot naudu. Tomēr es pamanīju tweety un Tasmānijas velnu aka Taz sveiciena/ielādes ekrānā, taču šie varoņi nav pieejami spēlē? Vai tie nejauši tika iekļauti ielādes lapā? Es ļoti vēlētos redzēt Tazu spēlē. varbūt tad es atjauninātu vērtējumus uz 5 zvaigznēm
Tā domnas spēlēt. Izņemot to, ka ik pa brīdim tieku izsists nost, es nevaru saņemties ar šo neprātīgo spēli
Catapulte: Castle Clash avec Stickman Pirates Action zsr
Šī ir laba spēle, kas man patīk, taču spēlē ir daži traucējumi, tāpēc atrisiniet to.
Looney Tunes™ World of Mayhem Rollespil gtz
jaunais atjauninājums nedarbojas, es nevaru atvērt spēli, lūdzu, izlabojiet to
Pārsteidzoši līdz šim tikai ar niecīgām grūtībām
Looney Tunes™ Mundo Insano RPG dew
Katra karte, kas man jāielādē, un serveris lielākoties nereaģē, tāpēc man katru reizi ir jārestartē spēle? Šeit ir jūsu 1 zvaigznes pārskats.
ielādes ekrāns vienmēr ir lēns un laikietilpīgs.Pēdējie notikumi nav ļoti draudzīgi FTP spēlētājiem
Tāpat kā spēle. Lielisks laika slepkava, bet tas ir tik buggy. Jālabo.
Nevar spēlēt spēles, kuras nevar atvērt. Lūdzu, izlabojiet šo
Pēc atjaunināšanas turpina sasalst
Kļūda ar daudzām problēmām. Agrāk tas bija jautri, taču tiek ielādēts tik lēni pat ar WiFi vai izcilu signālu. Līdz pirmajam Space Jam notikumam nekad nebija problēmu. 😑
Atradu spēli, meklējot kompāniju no Marvel trieciena spēka. Diezgan jautri, taču redzot, ka dažu lietu ielādes laiks reizēm ir lēns.
Es labprāt iedotu 5, lai mīlētu šo spēli, bet kāpēc sākt jaunu notikumu, kuru nevar spēlēt pēc 3. kaujas. Lūdzu, nepublicējiet notikumu, kamēr neesat izlabojis visas kļūdas
Tā ir lieliska spēle. Es domāju, ka tajā joprojām ir dažas kļūdas, bet es neesmu pārliecināts.
Man patīk spēle, to es varu spēlēt bez īpašas piepūles.
Looney Tunes ir lieliska spēle. Paldies, ka padarījāt šo spēli tik lielisku!!
tagad tā teikt kļūdu komplekts, bet, kad es saņēmu uz stundu vēlāk viens no maniem tones ir pagājis