Post by stifyrheirootceo on Feb 8, 2022 15:30:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های مولد طلا ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
این بازی واقعا داره سخت میشه وقتی به سطوح بالاتر می رسید، هیچ راهی برای برنده شدن بدون استفاده از یکی از اشیاء خود در انتهای بازی وجود ندارد. باید تعداد زندگیها بیشتر از 5 باشد. وقتی بازیهای دیگر را انجام میدهید، هر چه بیشتر بازی کنید، جان بیشتری دریافت میکنید. وقتی به سطح دیگری می رسید، هرگز شکست نمی خورد، همه چیزهایی را که به دست آورده اید از دست می دهید. اگر یک بار ببازید این احتمال وجود دارد که به شکست ادامه دهید. از بازی لذت ببرید اما برای باخت آماده باشید!
آن را دوست دارم، اما لطفاً لطفاً اشکال مربوط به گوسفند سیاه در مقابل گوسفند سفید را در اندروید برطرف کنید. گاهی اوقات اگر با گوسفند سفید و سیاه یک کبریت درست کنید، گوسفند سیاه ابتدا به وثیقه یونجه میرود تا نتوانید از شر گوسفند سفید خلاص شوید. بسیار آزاردهنده.
من این بازی را دوست دارم، مدتی است که آن را بازی می کنم، اما بسیار ناسازگار است. اکنون که به سطح 435 رسیدهام، سطوح بسیار سختتر، سختتر از سطوح "بسیار سخت" هستند، بنابراین باید از تمام تقویتهای خود برای شکست دادن آنها استفاده کنید تا زمانی که تمام شوید. برخی از سطوح به شما اجازه میدهند تا یک تبلیغ را تماشا کنید تا 3 نوبت بیشتر داشته باشید، اما زمانی که به سطحی رسیدید که فقط به یک حرکت دیگر برای غلبه بر سطح نیاز دارید، هیچ تبلیغی وجود ندارد، آنها 9 شمش طلا میخواهند که دریافت آن بدون پرداخت هزینه غیرممکن است. . من بیش از 40000 حبوبات دارم و نمی توانم کاری با آنها انجام دهم. وقتی به خرید می روم تا سعی کنم 28 شمش طلا برای 3000 لوبیا بگیرم، شما باید چیزی بخرید، گزینه ای وجود ندارد که فقط شمش طلا را برای لوبیا تهیه کنید. ممکن است مجبور شوم به زودی این بازی را حذف کنم زیرا بدون تقویت ها نمی توانید از سطوح عبور کنید.
وقتی شمش یا تقویت کننده طلا می خرید و نرم افزار یخ می زند، ستاره ای را از دست می دهد... من همیشه شارژ می شوم، اما اگر نرم افزار فریز شود، چیزی را که خریداری کرده ام دریافت نمی کنم و مجبورم برنامه را ببندم تا دوباره کار کند.
سلام، خوب
عالیع
من 5 روز است که این بازی را انجام می دهم و تقریباً آماده هستم تا پول نقد کنم، بنابراین خواهیم دید که آیا آنها به آنچه می گویند، "بازی و کسب پول" می گویند یا خیر. من عاشق گرافیک هستم. آنها همچنین آنچه را که برای برنده شدن در هر سطح نیاز دارید در صورت توجه به شما می دهند.
این بازی روزمره من است، اما اکنون احساس می کنم هر چه بیشتر جلوتر بروید، به عنوان مثال تقلب می کند. اگر تخم مرغ طلایی را قبل از مهلت دریافت کنید، میله ها را دریافت می کنید، آن روز هیئت مدیره 2 را تمام کردم. و تبریک گفت و گفت که میله ها به اشتراک گذاشته می شوند، اما امروز گفت: شما واقعاً به تخم مرغ نرسیدید؟؟؟فکر کنید وقت آن رسیده است که یک بازی جدید پیدا کنید. شما تخته به تخته برای میله ها برنده می شوید اما نمی توانید دریافت کنید مگر اینکه برای آنها هزینه پرداخت کنید اصلا منصفانه نیست
من متوجه شدم که با پیشرفت بازی شما نمی توانید بدون خرید طلا از یک سطح خاص فراتر بروید. مگر اینکه برای چندین بار تلاش در یک سطح بمانید، بازی بسیار خسته کننده می شود. و هر چه فرد به مراحل بعدی برسد، با یک بار تلاش، دستیابی به سطوح کمتری آسانتر است. این ناامید کننده است زیرا بازی سرگرم کننده است.
سرگرم کننده. مامانم اخیرا فوت کرده و همیشه این بازی رو انجام میده. با او تماس تلفنی می گرفتم و صداهایی را می شنیدم که شخصیت های کوچک با داشتن این بازی خاطرات خوبی از او به من می دهند. گاهی اوقات با کلیک کردن، پاداش دریافت نمی شود
بهروزرسانی اخیر باعث مسدود شدن برنامه در اندروید روز 3 میشود و خدمات مشتری در مورد این مشکل پاسخی نمیدهد. از همان روزی که فیس بوک از کار افتاد شروع شد. خوشحال نیست.
بسیاری از اشکالات مختلف که به نظر می رسد هر چند روز یکبار تغییر می کنند. آنها یک n را برطرف می کنند سپس یک اشکال جدید ظاهر می شود. همچنین آزاردهنده ترین مسئله این است که آنها باید چند کارمند پشتیبانی فنی آمریکایی دیگر را استخدام کنند. من برای آنها می نویسم و آنها به وضوح انگلیسی را نمی فهمند. و اکثر پاسخ ها به انگلیسی شکسته هستند و در رابطه با این موضوع کم یا بی معنی هستند ... مانند صحبت کردن با دیوار lol
من حداقل 5 سال است که این بازی را با 2 بار شروع برای تعویض گوشی انجام می دهم .... اما این آخرین به روز رسانی بد است !!!! برنده شدن و ادامه دادن تقریبا غیرممکن است!!! شما خیلی چیزها را برداشته اید ..... ما نمی توانیم تلاش های اضافی دریافت کنیم، پاداش روزانه دریافت نمی کنیم، فقط بد است؟*$/ من دوباره می نویسم چون نمی توانم یک پست جدید بنویسم. حدود 2 ثانیه از حذف مورد علاقه من در تمام دوران!!! هیچ کس دوست ندارد روزها یا حتی یک هفته در یک بازی گیر کند که لذت آن را از بین ببرد!!! 🤬🤬🤬 درستش کن بهتر انجام بده
برنامه در شروع یک بازی جدید ثابت می ماند و یک زندگی را می گیرد. همچنین حساب پیشفرض گوگل من را برای خرید باز نمیکند.
بازی تمیز عالی، مراقب باشید پول زیادی را برای رسیدن به سطح دیگری خرج نکنید زیرا می تواند این کار را برای شما انجام دهد. شما یک حرکت یا یک امتیاز کم خواهید داشت و این حرکت از بین میرود و شما یا حرکت دیگری میخرید یا یک کمکی برای ماندن در سطح و شروع دوباره. بله، سرگرم کننده، اعتیاد آور است، و می تواند تبدیل به پول اژدها شود.
"حالت قهرمان" یک اتلاف وقت کاملاً خشمگین است. من یک پست در مورد تست یک ویژگی پرش دیدم، اما آن را ندارم و باعث می شود از بازی متنفرم.
سه بازی سرگرم کننده و اعتیاد آور است. من دوست ندارم یک تن لوبیا برای معامله با طلا داشته باشم، اما این معامله از من می خواهد که بپردازم. همچنین آزاردهنده است که بازی دائماً سعی می کند من را به بازی تخصصی ترغیب کند. من فقط قرار نبودم برای تیمم خوب بازی کنم. غیر از این، بازی خوبی برای گذراندن زمان است. چالش برانگیز، باعث می شود فکر کنید. خوشم می آید
من طوری زندگی می کنم که سبزیجات پرش می کنند!! میتونست چیزها رو بهتر توضیح بده اما بیش از همه، این بازی راک است! متشکرم
قبلاً بازی را دوست داشتم. انیمیشن چرخشی جدید هنگامی که 4 کراپ پیوند داده شده است افتضاح است، بازی را از نظر بصری کمتر لذت بخش می کند. مسابقات پاپآپ مداوم در بازی، رویدادهای جانبی (نه تبلیغات) در سال گذشته بسیار مضحک شدهاند. شما سعی می کنید روی سطح بازی بعدی کلیک کنید و نیم دوجین تلاش طول می کشد زیرا بازی مدام با Tractor Dash قطع می شود! یا Harvest Rush! یا تعدادی چیز دیگر شما نمی توانید از مسابقات انصراف دهید، و تقریباً هر بار که در یکی از داش های تراکتور برنده می شوم، پاداشی دریافت نمی کنم.
به زور بسته می شود!!!!! من برنده سطح هستم اما امتیازهای جایزه سریع باعث از کار افتادن برنامه می شود. من سطح و یک زندگی را از دست می دهم. از 3 روز پیش شروع شد. من امروز برنامه را آپدیت کردم من قبلاً 6 بار سطح فعلی خود را شکست داده ام. تماشای تبلیغات برای دریافت 3 چرخش اضافی و کسب سطح فقط برای خراب شدن برنامه!
Farm Heroes Saga Įprastos temos ptm
ییییلق3ضض سلام ضشش
عاااالیه
آن را دوست داشته باشید، چالش هایی که ذهن شما باید در مورد حرکات شما برای پیروزی در راندها فکر کند. باید استراتژی خود را برنامه ریزی کنید، بازی عالی!
Farm Heroes Saga، به نظر من، قطعا یک بازی برای بازی است. من سال هاست که این بازی را بازی می کنم و هنوز هم احساس تازگی و هیجان دارد. این بازی به شدت از شما التماس نمیکند که همیشه چیزهایی بخرید، اما بیشتر از خریدها به شما کمک میکند، و این مطمئناً یک امتیاز مثبت در کتاب من است. چه با گرافیک زیبا و سبک بازی آسان و سخت به استادی آن، هرگز نمی خواهید آن را زمین بگذارید. خط پایین، بازی زیبا، شما مطمئنا باید آن را بازی کنید. 100%
من کاملا این بازی را دوست داشتم. اما از زمان آخرین به روز رسانی، حتی باز نمی شود. فقط روی صفحه بارگیری پادشاه نارنجی می ماند و سپس سیاه می شود.
بازی پازل درجه یک مسابقه سه. حرکت های دشوار برای برنامه ریزی، موجودات قفسی برای قلم زدن، گل ها برای رشد، تخم ها برای شکستن. صداهای ناز سرگرم کننده! بسیاری از سطوح چالش برانگیز من خیلی در سطوح بالاتر گیر کردم و رفتم، اما اخیراً آن را دوباره نصب کردم تا از سطح یک شروع کنم. عاشقشم. این یک بازی کشاورزی نیست، یک پازل استراتژی کلاسیک مسابقه سه با گرافیک مزرعه به عنوان موضوع آن است. بدون تبلیغات ویدیویی یا بنری مزاحم - آنها چیزهای خوبی را در بازی می فروشند، اما شما می توانید بدون خرید چیزی رایگان بازی کنید.
Farm Heroes Saga Casual zvnb
Farm Heroes Saga Εύκολα aas
من قبلا این بازی را دوست داشتم اما این هفته گذشته برای من مشکل ایجاد کرد. وقتی سطحی را شکست میدهم و با تقویتکنندهها به سمت پیشرفت میروم، کار نمیکند. من باید بیرون بیایم و یک زندگی را از دست بدهم. به مدت یک هفته هر بار اتفاق می افتد.
من مدت زیادی است که این بازی را بازی می کنم ... اما به روز رسانی باعث می شود نتوانم با فیس بوک وارد شوم یا یک حساب کاربری با king ایجاد کنم. بنابراین من حذف نصب خواهم کرد. خوب من همیشه یک خطای اتصال دریافت می کنم نمی توانم با کینگ یا فیس بوک وارد شوم. لطفا این مشکل را برطرف کنید
تا به حال، من فقط حدود 50 تخته بازی کرده ام و زمان را می گذراند! هنوز در حال تلاش برای کشف برخی از سلاحهایی هستم که میتوانم در کدام تخته استفاده کنم. این سرگرم کننده است و گرافیک روشن است، تخته ها تا کنون چالش کوچکی هستند. اگر مدت طولانی تری بازی کرده باشم 5 ستاره می دهم. آنها از شما درخواست می کنند که به زودی رتبه بندی کنید در حالی که شما واقعاً مدت زیادی بازی نکرده اید.
استفاده از این بازی سرگرم کننده بود اما دیگر نه. تغییرات زیادی ایجاد شده است که من حتی از بازی آن مانند گذشته لذت نمی برم. قلک زمانی 50 سکه به قیمت 1.99 دلار بود و اکنون 25 سکه به قیمت 2.99 دلار است!! برای من حریص به نظر می رسد ... من از پرداخت آن مبلغ برای 25 سکه خودداری می کنم. حذف نصب خواهد شد!!!
Farm Heroes Saga Інше fhxp
I, The One - Fun Fighting Game Jangovar atl
بازی کردن بسیار سرگرم کننده است و چالش هایی نیز به همراه دارد. بهترین بخش این است که می توانید بدون خرید وسایل اضافی که برای بازی می فروشند، بازی کنید. اگر می خواهید چیزهای اضافی را بدون پرداخت هزینه به دست آورید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که بازی را انجام دهید و چند تبلیغ تماشا کنید. آنها هر روز که بازی می کنید چیزهای رایگان می دهند. فقط برای اینکه بدانید تبلیغات کمتری در این بازی ها در مقایسه با بسیاری از برنامه های بازی دیگر وجود دارد.
غیرقابل توضیح گاهی یخ می زند. در مواقع دیگر بسیار کند است، به عنوان مثال هنگام بارگیری سطح جدید.
همانطور که در بررسی های قبلی گفته شد. بازی همچنان در حال انجماد است و زندگی ها را در این فرآیند حذف می کند. حالا اصلا به من اجازه بازی نمی دهد. لطفا اصلاح کنید!
بسیار ناامید کننده است که این برنامه همیشه یخ می زند و خراب می شود نه یک بار در در حالی که ... همیشه!
خیلی سخت یا حتی غیرممکن در یک سطح 😥
همیشه فریز می شود... تنها راه رسیدن به 7nfreeze این است که برنامه را کاملاً ببندید و دوباره آن را باز کنید. بازی سرگرم کننده است اما بیش از حد خراب می شود.
پاپ آپ های نفرین شده در بین هر مرحله بازی. فقط عبور از سطوح را آزاردهنده می کند. بسیاری از حقایق بیهوده فقط برای اینکه فکر کنید باید چیزهای غیرضروری بیشتری بخرید. اینطور نیست که گیم پلی بازی بد باشد. این کلیک های نفرین شده برای بستن پیام های پاپ آپ بی پایان، آمار سایر کاربران و ویژگی های بازی است که هرگز یا به ندرت کار نمی کنند. وقتی به مراحل بالاتر میروید، کل لوبیا بیشتر جعلی است تا واقعی. اگر آنها این مشکلات را حل کنند من برمی گردم. در حال حاضر برنامه حذف شده است.
مشکلی نیست
بازی من از آخرین آپدیت همچنان ثابت است. من هر ترفند راهنمایی فنی را برای عبور از قسمت یخ زده امتحان کرده ام و قطعاً یک نقص در بازی است. من تمام پاداش هایم را در تلاش برای ریست کردن بازی از دست دادم و باز هم کار نکرد. هنگامی که پاداش همراه سعی در فعال کردن دارد، بازی در حال انجماد است.
خیلی عالی و سرگرم کننده اس
در چند روز گذشته پخش نمی شود. وقتی سعی میکنم بازی کنم، به فروشگاه میرود، آن را ببند و چرخه تکرار میشود. حذف نصب شده است و همچنان همان است، نمی توان بازی کرد. بنابراین در این مرحله 1 ستاره خواهد بود، در غیر این صورت قطعا 5 ستاره
خیلی خوبه
بسیارعالیه ممنون ازساخته این بازی🥰🤩🤩👌👌