Post by stifyrheirootceo on Feb 8, 2022 15:20:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
До багатьох доповнень, інакше хороша гра. Не можу купити діаманти чи щось таке, написано китайським письмом.
Непогана гра для проходження часу
Candy Legend Rekreacyjne kgv
гарна і весела гра, цікава
Candy Legend פנאי kgkt
Я думаю, що вони скопіювали якусь гру, в яку я грав
Забагато небажаної реклами..!!! Не можу правильно грати..
Хороша гра, але забагато реклами
Candy Legend Thông thường mln
Хороший додаток з гарною розвагою..
Candy Legend Rekreacyjne kgv
Меньше реклами, важливо
Забагато реклами
Це весело, але не так важко. Я проходжу цю гру як нічого...
Немає можливості вимкнути підказки чи пропозиції. Це стає дуже дратує, дуже швидко. Я без вагань видалив.
це добре без доповнень, які в ньому видаляють додавання, це була б чудова гра
Вау, люблю цей. Також гарні кольори. Я грав у всі ці ігри. Потрібно менше доповнень, але крута гра. 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
Раніше я любив цю гру, але я не бачу жодної мети, в яку граю. Я просто продовжую очищати ігри та переходжу до наступної, щоб виконати завдання. Але над чим я працюю? Яка мета цієї гри?
Норм
Забагато доповнень... Дуже дратує...
Дуже проста гра
Мені подобається гра, вона проста у використанні, дякую
Вау, чудово, але занадто багато доповнень, я також боюся ki pata nahi Kya hone wala hai ... !!!! Я закінчив рівні, ніж додавання, і я боюся, тому що для багатьох доповнень ця гра хороша, але занадто багато додань °•••○♡•♡○■♡
Мені подобається грати в цю гру Мені подобається грати в цю гру так весело, що я продовжую вигравати, і мені не потрібно використовувати додаткову фігуру, щоб виграти, іноді мені доведеться використовувати 8 2-й або 8-й додаткові фігури або використовувати
Це гарна проста гра. Дуже звикає
гарна гра, окрім реклами
Це дуже гарний додаток і дуже простий, він дійсно для дітей, моя дочка дуже любить з ним грає, але одного разу я грав у нього було дуже легко, я легко вирішив усі рівні
клас
Забагато реклами, але мені подобається гра👌
Прикольна)))
Забагато реклами між кожним рівнем
Багато доповнень.
Candy Legend Thông thường mln
Шлях до багатьох оголошень....
Забагато ГУЧНИХ додань...
Candy Legend פנאי kgkt
Справді чудова гра. Ніколи не бачив гри, яка може поєднуватися з кольорами. Єдина проблема полягає в тому, що в ній багато додань. і фонове розташування повторюється. Це буде дивно, ніби ви завершили трек, але все ще працюєте. Отже, вся команда Над цим потрібно попрацювати. Інша пропозиція: боятися особливих подій, як-от Хеллоуїн тощо.
ця гра приємна і викликає звикання, мені це дуже подобається, вона допомагає мені розслабитися і відволіктися від усього 🙋♀️супер круто 👌👌
Звичайна і легка гра
гра просто зникає, коли я граю в неї
Непогана гра
ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ.
чим вище ви отримуєте, тим більше витрачаєте часу. Наприклад, у 1600-х я грав у гру майже 15 разів і все ще не міг пройти до 1601, це відстойно
Hero Factory - Idle tycoon ማስመሰል mma