Post by stifyrheirootceo on Feb 8, 2022 14:59:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
Už mě nebaví, jak se hry prezentují zábavnými reklamami a přitom hra takový obsah nenabízí.
Je to opravdu slušná hra. Rád si čas od času zahraju. Vybudovat peníze na pokročilejší vylepšení hradu trvá pracně, ale rád bych se tam občas dostal a zkusil štěstí v aréně a vydělal na tom, co můj goblin sbíral. Kdyby to nebylo za levnou cenu goblina, vůbec bych hru hrál. To bylo od vývojářů chytré!
přihlášen na google, zakoupení znovu, hrát od znova... jdete do pice 😉😙 podelavate mrdky
Tato hra se mi moc líbí, je s ní velká zábava. Jediný problém, který s tím opravdu mám, je Arena. Nevím, jak jsou lidé rozděleni, ale zdá se mi to trochu nespravedlivé. Téměř pokaždé jsem postaven proti lidem 150-250k nade mnou - někdy je jeden nebo dva lidé relativně blízko mé úrovně výkonu, ale to je vzácné. Myslím, že aréna by měla být rozdělena podle úrovní sil, s maximálním rozdílem výkonu 50k, aby byly věci trochu spravedlivější.
úžasné! moje třetí z nejoblíbenějších her!
Pič*vina kurv*vina kravina. Další hra v žebříčku „stahuj a utrácej” nejsem babiš ty vole. Já mám zkušenost s takovým hrama
Miluji kreslený styl této hry, je opravdu dobře animovaná a poskládaná do kresleného fantasy RPG, také miluji kreslený styl, je to jako směs rodinného chlapa Wallace a Gromita a Ricka a Mortyho, ještě jsem to neviděl. RPG často vidíte jen pixelová RPG (ne že by byla špatná), pokud uvažujete o tom, že si tuto hru pořídíte.
Líbí se mi žánr, něco jako protiatomový kryt.
Houhu
Je nemožné udělat pokrok. Hraji každý den a mé zdroje jsou kradeny rychleji, než bych je mohl získat. Nemohu vyhrát žádnou z bitev. Číst komentáře vývojářů je hrozné, protože je zjevně nezajímá, že lidé nemohou hrát hru bez placení. Nechápejte ani nehrajte tuto hru. Nestojí to za to. Vývojáři působí pochybně a jsou to vyhozené peníze. Jak jsem řekl, NECHÁTE TUTO HRU.
Boží hra nemám co vytknout je prostě skvělá.
není to úplně co jsem čekala
Bezva oddychova hry. Čekám co mě ještě potká.
Takový by Fallout Shelter MĚL být a to je zábava hned od začátku. Ani jednou jsem neměl pocit, že jen čekám na zdroje nebo na to, až se něco stane, abych mohl pokročit jen o malý kousek. Všechno, co ve hře dělám, mi přijde důležité a hra mi vůbec nepřipadá pomalá. Hra je interaktivní a s nádechem má vše stručný, ale užitečný popis, takže se nikdy necítíte ztraceni. Reklamy nejsou této hře spravedlivé, vyzkoušejte ji, budete ji milovat!
Hustle Castle: Medieval games Rol Oyunu hhpf
Po aktualizaci je problem s pripojenim wifi. Hleda a nic přitom je funkční.
Úžasná hra! Několik tipů: dejte si na čas a nespěchejte, upgradujte tronovou místnost až poté, co vše upgradujete, ještě neútočte na jiné hrady a pokud znovu zaútočíte na ostatní s 1 jednotkou, můžete prohrát (čím nižší skóre, tím menší šance na přepadení) , hrajte všechny reklamy (je jich pár, ale získáte spoustu prémiové měny), připojte se ke klanu a hrajte klanové války, události, arénu a portál pro lepší vybavení. Ostatní budou mít lepší vybavení, protože zůstávali více v nižší tronové místnosti na farmu. Nespěchejte!!!
Prostě pecka Taková věc je k pohledání. Díky autorům za tuto skvělou aplikaci.
Skvělá hra pro milovníky čekání a dlouhé nudy s občasnou akcí.
Vývojáři udělali hodně práce na rozšíření této hry. dělají opravdu dobrou práci. ale je to hromada peněz. události, dungeon a většina věcí vyžadují, abyste utráceli, abyste mohli dohrát. znemožnili obejít se bez mikro transakcí. můžete hrát i bez nich, ale budete se muset spokojit s tím, že dosáhnete jen poloviny cesty k jakémukoli konečnému cíli.
chvíli to byla opravdu zábava. ale pak se čísla nesčítají. hrajete proti hráčům slabším než vy a oni vás ničí. za výhru ve hře se platí. jakmile jsem si to uvědomil, ze 4 hvězdiček na 2 velmi rychle. pokud by existovala nějaká strategie nebo způsob, jak se hráči mohou vyjádřit v boji, dalo by se reálně říci, že ne, ale jak hráči platí za magické brnění a zbraně a nižší úrovně vás ničí, je konec.
Hustle Castle: Kingdom games भूमिका निभाना lbo
moc se mi tahle hra líbí nejsem žádný robot co by to psal
Dobrá hra, jediná věc, kterou nemám rád, je, že musím bojovat s lidmi, kteří jsou až 5 milionů bodů nad vámi v nájezdech na arény a nepřátele. Určitě to není fér, zvláště když zaútočí na váš hrad a najednou z vás seberou téměř 300 tisíc mincí. Možná máte limit, například 200 nad vámi. Dává lidem bojovou šanci na postup. Je také velmi nespravedlivé, že musíte utratit skutečné peníze, abyste mohli dokončit speciální akce.Udělejte to prosím spravedlivější pro všechny.
Hraji to už skoro rok - a trůn 8. Pořád mě to baví. Arena je složitá, doufám, že se vám podaří získat žeton pro hráče, kteří používají jídlo. Gem je bolest v a. Nejsem fanoušek gem bay, takže je pro mě těžké dostat prach. Pokud se vám podaří snížit prach potřebný k vylepšení drahokamu, bude to perfektní.
Zatím dobrý
Bohuzel kdo neplati nevyhrava !!!Hezka hra na styl fallout shellter , bavi , na zabiti nudy lepsi nez nejaky candy crush . + : truhly a diamanty za videa - : okolo 20.lvl nutno dokoupit za real penize diamanty nebo truhly s epic nebo legendar vecma (sam si jich tolik nemuzete nikdy vyrobit) Hodne ceskych klanu , hraci maji zdravi pristup
Když se nudíš a nevíš co s penězi .
velmi nevyvážené souboje pvp a arény. Ani jednou se mi nepovedlo vyhrát. Tato hra je o tom, že utrácíte peníze, pokud chcete vyhrát. Aktualizace. Po letech je stále téměř nemožné ušetřit prostředky na upgrady. Cokoli během hraní získáte, prohrajete offline útokům. Tato odpověď od vývojářů je mimo dosah. Nikdy jsem nebyl v aréně spárován s rovnými šancemi. Tak o čem to proboha mluvíš? Motivace z neustálého prohrávání?
Hustle Castle: Medieval games Rol Oyunu hhpf
Kromě předchozího hodnocení... pokud si člověk platí za službu PREMIUM, PAK BY BS REKLAMA MĚLA BÝT @a MINIMÁLNĚ... STAČÍ ŘEKNI !!!
Nejlepší
Hrál jsem více než rok. Jde hrát bez peněz, ale na vyšší úroveň to jde těžko, zvlášť pokud chcete něčeho dosáhnout. V některých akcích je potřeba připlatit, aby se odemklo více odměn a cena stále roste a přitom se snižuje míra poklesu. Za den ještě spoustu reklam, což hru dělá dost repetitivní. Pokud máte dost peněz a(nebo) hodně času, budete v této hře králové. Navrhuji odstranit reklamy pro premium a redukovat načítání obrazovky, které zdržují hraní.
Dragon City Mobile Szimulációs játékok sfx
no, je to skvělá hra. Miluju WOW a dokážu najít nějaké podobnosti. Události a každodenní úkoly jsou atraktivní a zábavné. Ale hlavním zklamáním je, že U nikdy nemůže soutěžit s kupci diamantů a nikdy nemůže vyhrát mnoho cen v akci bez utrácení peněz.
Hustle Castle: Medieval games Rollspel ombg
1 hvězdička, dokud nebudou TŘI ČERVENÍ roboti zakázáni. Tato hra je v aréně zamořena čínskými roboty. Všichni roboti útočí na stejný účet ve stejnou dobu a vždy vyhrávají. Špatná hratelnost.
Hustle Castle: Kingdom games भूमिका निभाना lbo
Update: po 2 až 3 měsících hraní se z toho stala hra typu Pay to win Navíc totálně zprasený systém bojů. Není to o síle, ale o náhodě - Arena i Clan Wars
Super hra sice je to skoro stejné jako fallout azyl ale v některých věcech je lepší než fallout azyl reklamy sice nabízejí něco jiného než je ve hře dopravdy ale jaká hra na mobil nemá nebo takovouhle reklamu bohužel mě přestala bavit už před nějakou dobou a recenzi píšu až teď. Závěr:hra je dobrá ale po pár dnech nebo měsíci omrzí
Hratelnost je pěkná. Hra má mnoho omezení. Například 1hvězdičkoví hrdinové, když začínáte s 3hvězdičkovými hrdiny, nemají žádný význam. Proč je přidat do hry? Totéž by se dalo říci o 2 hvězdných hrdinech. Mělo by to být 3 + 3 = šance za 4 nebo 5 a velká šance za 3. Máte malou šanci získat vzácné předměty z truhly a malou šanci získat něco vyššího (jak by měla být šance hrdiny). Neexistují žádní admini nebo moderátoři nebo tak něco, jinak by tento chlápek jménem hurcules byl zakázán za spamování.
Miluji tuto hru a jediný důvod, proč jí nedávám 5 hvězdiček, je podpora pro hru. Ano, jsou docela nápomocní při řešení některých problémů, které můžete mít, ale pokud hledáte jejich pomoc s poskytnutím jakýchkoli informací o hře nebo čehokoli podobného, pak hodně štěstí s tímto Endeavour, protože jediné, co vám řeknou, je „hrát více, hrajte často. a najdete odpovědi“, což je úplně hloupé. jako proč je tak těžké nám dát jednoduchou odpověď
Nejlepší hra na světě strašně moc doporučuju stáhnout
Hra je velmi zábavná, ale také super p2w po bodu. Upřímně jsem do hry právě vhodil asi 200,00 $ a necítím se na tom o nic lépe, než jsem byl předtím. Moje rada je nelevelovat své válečníky přes 20 nebo 30, o nic vyšší, než jsou tyto závorky, a budete muset zaplatit tisíce, abyste mohli soutěžit. Také udržujte velikost svého týmu na 3 nebo 4. Předtím jste mohli vyjít jako f2p. Dobrá věc je, že nejste nuceni trénovat a zvyšovat úroveň. Mohli byste zůstat na úrovni 20 nebo 30 navždy, pokud byste chtěli.
pokud jste ochotni zaplatit několik set dolarů, hrajte ji, jinak se ani neobtěžujte stahovat tuto hru. velmi velmi pomalý (ale velmi velmi velmi pomalý) proces a dohazování je hrozné. vaši protivníci jsou na mnohem vyšší úrovni než vy a není šance vyhrát bitvy. tato hra potřebuje vážné opravy. i ty 2 hvězdičky, které jsem dal, jsou víc, než si zaslouží
tato hra by získala více hvězdiček, ale neustále se vypíná v náhodných časech. jako když vybírám úkoly nebo po zhlédnutí videa za odměnu. nebo výběr postavy pro upgrade. a docela rychle mi vybíjí baterii. Mám samsung galaxy 3 a hraji jiné hry a nemám žádný problém s výdrží baterie ani s nutností znovu načíst hru, protože se vypíná. prosím pomozte mi vyřešit tento problém, který jsem měl bez vyřešení. kromě toho je to zábavná hra, když ji můžu hrát.
Zatím skvělá hra! Povedený příběh a celkem jednoduchý boj. Můj jediný problém, který mi brání dát 5 hvězdiček, je hrozné zpoždění. Začne se zpožďovat, jakmile kliknu na kteroukoli z ikon, pak se začne zpožďovat a chvíli nepřestane. Pokulhávajícímu problému nepomáhá ani vypnutí zvuku a hudby. Nejprve jsem si myslel, že je to můj tablet, takže jsem hrál ostatní nainstalované aplikace, ale všechny běžely hladce. *Aktualizace* Hmm, vaše odpověď nemá s problémem nic společného.
je to nejlepší hra sice podobná hře folout ale nikdy tuhle hru snad nepřestanu hrát
Dobrá hra, ze začátku skvělá, ale později je tam příliš mnoho "pay-to-win", je téměř nehratelná...takže po cca 4 měsících hraní - odinstalovat...
Dobrá hra na hraní doporučuji.