(Android/iOS) Alien Creeps - Tower Defense Зламати необмежену кількість кристалів
Feb 4, 2022 19:35:17 GMT
Post by schulminmarklite on Feb 4, 2022 19:35:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Зламати необмежену кількість кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Samsung galaxy core 2 не йде виправте!!!!!
Донат дикий
Технологічні дерева без гілок. Все приурочено. Гра коштує 20 доларів. Є великий потенціал. Але жадібність стає на заваді.
Я думаю, що ця гра має багато чого для цього. Через деякий час стає трохи божевільним, і це круто, ви можете використовувати інших персонажів. Але єдина проблема у мене була, коли я перестав грати в гру, коли я знову спробував грати в гру, це не зберегло мій останній прогрес, а оновлення з якоїсь причини застрягли на 100% завершено. Незалежно від того, як далеко я зайшов після цього, він не зберігався, і я більше не міг нічого оновити, тому мені довелося його видалити. Крім того, мені сподобалася гра
Нові карти давай)))
Ця гра чудова. Використовуйте свою найкращу стратегію, щоб рухатися вперед. Але єдине, що змушує мене припинити грати, це тому, що в ньому є лише 50 рівнів з 3 зірками. Я закінчив їх усі рік тому, але поки не було жодного додаткового рівня, щоб грати. Я поставлю 5 зірок, дайте п’ять і оцінюю великий палець вгору, якщо вони додадуть більше завдань. Наразі це лише 4. Дякую та насолоджуйтесь грою.
Відмінна гра до рівня 26. Тоді рівень 27 нерозв’язний, якщо ви не готові витратити величезні суми грошей. Ще один випадок, коли розробники стали занадто жадібними. :-(
Це добре зроблена гра, яка дійсно приємна, але настає момент, коли ви переходите від складного до божевільного, вам не дають достатньо монет, щоб досить швидко оновлювати вежі, а більшість монстрів все одно пробігають через усі наземні та протиповітряні засоби захисту...
Грав у цю гру в минулому році, щоб побачити, чи покращилися оновлення для гри, але, на жаль, замало змін. Після 11 рівня стає складно, і вам доводиться шліфувати, щоб повільно прогресувати або PTW. Прикро, тому видалено вчетверте і більше не повернеться. Графіка пристойна.
Супер ігруха!!!
Хороша гра. Тільки два мінуси- довго все вдосконалюється і замало енергії для будівництва башт.
Гра нудна, якщо ви не придбаєте щось, що не можете перейти на інші етапи... і вам потрібно почекати 2 або 3 дні для простого оновлення, яке не допоможе вам пройти наступний етап, якщо я можу поставити йому 0 зірок, я б видалив гра
Alien Creeps TD Strategia piu
Гра хороша, у неї можна грати, але гравець повинен зменшити закупівлю обладнання/оновлень та інших речей...загалом, гра хороша.....будь ласка, створюйте більш відповідні ігри, подібні до цієї в різних типах ігор
Це хороша гра, але мікротранзакції огидні, вони стягують смішні суми, і я нещодавно переміг Разо, і єдиний спосіб перешкодити йому використовувати свій комп’ютер і вежу - це використовувати вежу Tesla, яку ви отримуєте лише 3 використання, а потім платите дорогоцінними каменями яка валюта преміум-класу або ви повинні використовувати авіаудари, які купуються за преміум або вам доведеться чекати 6 годин, щоб отримати 1 або 3 безкоштовно, може бути дійсно приємною грою, але мікротранзакції руйнують її, вони повинні бути дешевшими
Нормальна
Класна гра!!!
Прекрасна гра, але після певного рівня її дійсно дуже важко очистити
Підключення до Facebook не працює, і я не можу отримати свої безкоштовні поставки airdrops. Будь ласка, виправте це найближчим часом, щоб я міг дати вам більше *.
За дизайном це хороша гра. Велика оплата, щоб виграти механіку, але в цілому це добре.
Так подобається але потім стає скучно
ПЕРША гра була легкою, але перша проблема, щоб оновити одну річ, знадобилося 11 годин 13 годин. 2-е, інопланетяни є потужнішими, ніж ми, навіть у вас є повне оновлення, 3-е, є 20 сердець, і якщо ви втратите 1 одне серце, у вас буде лише 2 зірки, брате, принаймні встигніть якщо ви втратите 2/3 серця, ви отримаєте 2 зірки, отримати три зірки дуже важко, але якщо ви не витрачаєте гроші, ви не отримаєте три зірки, будь ласка, виправте цю проблему, інакше це хороша гра
Графічний r gud ..Ця гра найкраща для мене, але вороги початкового рівня r Занадто висока потужність r, а потужність зброї r занадто низька ..тому я знімаю її та ставлю дві зірки .....
Здається, це буде цікава гра, але оскільки я переходив на 3-й рівень, «гра» ВЖЕ лідирує в грі. Я знаю, як працюють подібні ігри, мені не потрібно, щоб ви мені вказували, як грати. Візьміть цю гру і засуньте її.
Ви найкраща гра в історії, це дуже весело. Щоб створити свою найкращу армію і знищити
Ентоні такий чудовий найбільший, що бос зараз схожий на цей корабель, я знаю, тому можу перемогти їх, а також не діамант. У мене є лише дурість з монетами, а також вони дурні оновлення, тому що вона така довга, а єдине джерело настільки важке щоб пройти весь шлях до того, що сталося до кінця і безкоштовно завжди є день, який збирається атакувати Базу, чому б ні я так такий собі DET прямо зараз так, чому я так, мабуть, зараз, тому що життя це holytrash тепер людина я поставте вам зірку999999999/10
Спочатку це було трохи нудно, але оскільки ігри тривають, і я модернізую свої вежі, тепер я захопився цим. Піхотна вежа найкраща.
Дуже менше заробітку, ціль потребує, щоб ви витратили гроші та придбали героя, щоб у вас було достатньо сили, щоб виграти гру
Ця гра дуже складна, вони хочуть, щоб ви використовували всі ваші дорогоцінні камені та монети, тому ви повинні їх купувати, я не купив їх, якщо вони читають це, будь ласка, спростіть це, або вам зовсім не потрібно
Афігено о
Ця гра погано збалансована, оновлення коштує забагато, а рівні занадто важкі і недостатньо платять насправді погано. Могла бути чудовою грою.. видалена
Мені сподобалася гра, але мені просто набридло грати лише з одним героєм. Отримати другого героя досить важко або неможливо, або за це доведеться платити. Розробнику варто подумати про те, щоб надати це, щоб зробити його цікавішим. Дякую!
Було б краще, якби ви давали нам більше дорогоцінних каменів і монет, коли ми дивимося рекламу протягом однієї хвилини
Це загалом весела гра, і мені особисто подобається дизайн персонажів
Brick Ball Blast: 볼 크러셔 아케이드 wuq
занадто багато реклами. щоразу, коли ви граєте в кінці, вам потрібно дивитися рекламу, щоб зберегти свій прогрес.
Супер На
норм гра
Чудова гра, але коли ви збираєтеся додавати більше рівнів, було давно
Si Wk Vi 👋👋👋👋👋👋👋Я працював з кількома іншими компаніями, які мали подібну проблему з новим класом, частиною 3 протягом останнього місяця цього року, і Silent випустили деякі з цих речей, і справа в тому, що це був єдиний 360p
エイリアンクリープ TD-エピックタワー攻防 頭脳系 cnq
Ця гра хороша, але реклама не має винагороди на відміну від інших ігор, у які я грав Щоразу, коли у них є реклама, вони завжди дають винагороду гравцеві.. чи можете ви зробити цю гру такою..
Гарна гра. Однак гра не вміщується на екрані, тому вам потрібно перемістити екран, щоб побачити всю картину, щоб створити гарну стратегію.
Найкраща гра, в яку я коли-небудь грав, але є невелика проблема, я знаю, що її важко створити, але якщо ви додасте основу для людей, це буде найкраща гра, я не кажу, що вона погана, вона дійсно хороша, і я люблю фонову ідею, будь ласка, поставте табір або база для оборони, і якщо хочете, у ваттле поставте також цивільних осіб
Alien Creeps TD - Tựa game thủ thành hoành tráng Chiến thuật uto
це весело, але щоб отримати максимальну віддачу, потрібно заплатити, щоб виграти. Кілька рівнів обурюють, але в цілому це добре продумана гра. Я опустив дві зірки через стратегію «платити за перемогу».
Гра цікава. Але налаштована під викачування з вас грошей. Спочатку нлрм грати, потім стає дуже важко і вони рекламують героїв і бабки за реальні долари. Купити героя за 10 баксів? Ні дякую
Штраф для перших 50 рівнів, потім розробники зупинилися. Немає додаткових рівнів протягом багатьох років. Лази.
Добре до того моменту, коли стає неможливим прогресувати, якщо ви не витрачаєте постійний потік грошей на ресурси.
Старіша гра TD з хорошою графікою та веселою сюжетною лінією. Однак на початку стає дуже важко для клієнтів, які не платять. Не матимете доступу до наступного рівня без $$$.
Ця гра кидає мені дуже важкий виклик. На відміну від інших офлайн-ігор, які ви не можете кинути виклик. інакше ця гра дуже хороша.
Після 10 рівня, коли я досяг 11 рівня, мій ігровий акрін жовтий з чорною лінією та ігровий дисплей не відображається на екрані, будь ласка, виправте це🙏🏻