Post by schulminmarklite on Feb 4, 2022 19:32:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много хак за издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Играта ми харесва много... Но има някои негативи... Първо, надграждането на войници е много скъпо и парите, които печелите са много малко, а това е най-лошото нещо, което съм срещал в играта... Второ : Предизвикателствата са много малко. След като играта приключи, тя губи забавлението си и трябва да чакам днес. следващ
Усещам, че способности като хващане и хвърляне се злоупотребяват и дори не можеш да станеш, без да те хвърлят отново, много е досадно и не можеш да направиш нищо срещу това. Има далеч има свързаност, много е добре, аз почти нямам проблеми, други хора, които имат проблеми със свързаността, има ли неща, които се бъркат.
Премажи противниците на познатите арена в класически или в новите режими на игра. ... Killzone: Shadow Fall е най-новото попълнение в популярната поредица
Shadow Fight Arena за Android - Apk Изтегли - APK Support
(АКТУАЛИЗАЦИЯ) Новата актуализация е страхотна и обичам режима 1v1, играя го през цялото време. Но има ОСНОВЕН проблем с геймплея в актуализацията, който е забавеният каданс, завършващ в края, моля, премахнете тази функция, тъй като това доведе до това, че бъркам движенията на дневна база. Изглежда страхотно, но разваля малко играта, така че моля, премахнете го.
невероятно
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollespill sbhi
Играта е добра. От ниво акаунт 1 до 5 лесно. И след това играете с видео, което ще ви загуби цялата игра. Като харчите пари за тези отпадъци, по-скоро ги харчете за игри за ps4. Логиката на играта е най-лоша, играта спира поради интернет връзка и губи точки. Дори ако това е проблем със свързването на опонентите. След някои нива просто играете с видео, а не с истински играчи. Не играйте толкова дълго дори за един сезон изцяло.
Изтегли Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight APK ... Изтегли Mech Arena: Robot Showdown APK ... Изтегли Shadow Fight Arena – Ninja PvP APK
Тази игра имаше потенциала да бъде невероятна игра, но разработчиците я съсипаха. Загубата на връзка е твърде често срещана, случва се поне 1 от 5 игри. И друг проблем е същинската битка, тя е много зле направена. Можете да спечелите всяка битка, ако просто стоите неподвижно и изчакате да се приближат и след това ги обърнете. Няма нужда да хвърляте истинска атака поради механиката на обръщане. Като цяло много зле импровизирано
Играта е много добра направете и още нови герои
OMG бягането! 5/10/21: Хората просто вървят назад и чакат да атакувате. Това е гадното. Аз съм фанатик, когато става дума за PvP бойни игри. Никога досега не съм играл толкова уникална игра за ръчно устройство. Графиката е A+ дори при ниска разделителна способност. Контролите отне седмица, за да се овладеят, защото единственото падане е липсата на персонализиран контролер. Отначало изглежда, че имат забавяне, защото борецът в сянка беше ТОЛКОВА бърз. Мачовете отминаха за две секунди. Тази игра е напълно различна.
Фантастична игра с малко заплащане за победа, но поне от началото до средата на играта изобщо не ми се отрази много
добра игра
ピクセル シューティング: Cops N Robbers (FPS) アクション mqpy
Ние се придържаме към PvP, за да можете да се изправите срещу други играчи ... Третата част от Shadow Fight обаче дойде с много желание няма
Добре
това е невероятна игра
Играта е добра. Но аз достигнах ниво 10, но все още няколко герои не са отключени и нито един мой герой не е достигнал ниво 10. Но повечето от опонентите, с които се боря, имат герои от ниво 11 и 12 с ниво 9. Не е ли как е? Моля, поправете това. Мразете бота и кемперите с герои от високо ниво
Самата игра е страхотна плюс има много опции за избор. От онлайн към офлайн / и ако четете това... Забележете за себе си (имате нужда от wifi връзка, за да играете с ботове офлайн) не можете да отворите играта без връзка "забавлявайте се "
Моля, направете нещо по въпроса с техническото поражение, въпреки че интернет е бърз. Иначе играта е страхотна
Тази игра е добра и всичко, но аз продължавам да си хабя скъпоценните камъни за тази глупава битка с вашите герои, но персонажът Кейт и този човек с щит и боздуган са МНОГО пресилени. И двамата имат една атака, която когато го направят веднъж са непобедими. Не можете да се движите, защото продължавате да бъдете събаряни и не можете да ги атакувате, за да спрат, защото са герои от легион. Можете ли просто да го направите така, например, те могат да го правят само веднъж на всеки няколко секунди с петзвезден преглед.
Играта има добро развитие и графика, но не ви учи как да грабвате, класираните опоненти през повечето време са по-висок лост от вас, а хитбоксът в някои случаи изглежда несъществуващ. В други аспекти бих препоръчал да се добавят други герои от историята, които са наистина интересни, като Иту, Боло, Джун, Гизмо, Непознатият, Лоланда, Дън Рао или дори самият Учител Окада, защото както е правилно играта да знаеш, се чувства малко непълно.
страхотни битки и анимации, бих искал героите да бъдат малко по-лесни за получаване, но е страхотно 😁
RAID Shadow Legends 1.15.0 Меню Mod - APK начало - APK Home
Епизодът ще бъде достъпен следващата седмица на Android, iOS, Mac, PlayStation 3, ... Новата PvP карта, наречена Hollow Arena, е нещо повече от плос
Играта е суперсила👍👍
Играх през последната година. AI дава само 5 XP. това вече не е забавно да се играе, а по-скоро всичко, което можете да мелите на шведска маса, така че моля, поправете XP системата, направете тази игра по-лесна за игра и по-малко мелене. Моля те?
Новинарски Steam център
Блокирайте хомосексуалист с лоша мрежа или дайте играта на другия играч
Играта стана по-добра в този момент и играта стана по-приятелска за f2p, но системата за прогрес на героите е трудна за хора, които не играят много и това обезкуражава тогава как досега съм отворил много сандъци и ще ми хареса, ако старите парчета за системата за карти се върна, защото беше наистина добра и моето мнение за бойния пропуск е наистина страхотно, но бих искал да си купите скинове на герои, които не са сезонни по скъпоценни камъни в магазина, това ще направи изживяването много по-забавно
Тази игра е толкова забавна☺️
Лига на Stickman 2020 - Ninja Arena PVP безплатно (-15r). ... Shadow of Death: Dark Knight - Stickman Fighting безплатно (-26r).
Продължавам да изоставам и прекъсвам връзката си с интернет, поправете играта ви или никога няма да я играя отново и също да не я споменавам, но когато поискам възстановяването си, тя никога не дойде, така че поправете играта си и ми върнете сумата или ще я върна съди те
... bg.orlofflaw.com/godzilla-defense-force-smashes-on-android-and-ios-worldwide ... /new-updates-login-rewards-and-a-chance-to-win-rtx-3080-in-shadow-arena
Най-лошата игра някога!!!!! Не изтегляйте, защото ще съжалявате. Сватовството е толкова нагласено и получавате 5 трофея на игра и губите 40! Освен това отнема много време, за да намери играчи, които да се бият с тях. Иска ми се да мога да му дам 0 звезда.
Играта става все по-лоша от дни заради проблема с връзката. Всички други неща са наред. Но проблемът със свързаността е използването на интереса към играта. Имам добра мрежова връзка, но това не е достатъчно за вас.
Изживяването с игри е добро. Но има някои проблеми, като че не мога да събера наградите за трофея. Моля, поправете ги. И най-лошата част са Campers. Не знам защо тези гадове идват да играят, когато трябва само да лагеруват. 8 от 10 играчи са къмпингуващи.
най-тъпата игра
Има сериозно изоставане в PVP, въпреки че връзката е отлична. След последната актуализация днес
играта е съсипана след актуализацията, твърде е трудна, повтарям твърде трудно за напредък, защото сега, ако искате да надстроите своя герой, трябва да похарчите 50 000 и количеството злато, което получавате от сандъка е от 96 злато до 700, това е несправедливо до точката, в която спрях да я играя, хората, които харчат пари, имат предимство, за да сте на върха в тази игра, не е нужно да сте напълно квалифицирани, но да сте богати, моля, разгледайте този въпрос и го променете обратно към начина, по който е използван за да бъдете nekki, просто моля, не разваляйте любимата игра
PvP Fighting game ... Ninja Samurai Assassin Hunter 2021- Creed Hero.
Супер е
Играта е доста добра, ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ СРЕЩАВАТЕ С КАМПЕРИ/СПАМЪРИ. Единственото нещо, което ме попречи да дам 5 звезди на тази игра, беше ГОРЕНАТА ПРИЧИНА - КАМПЕРИ. Това я прави понякога яростна игра, но ако се поправи, това ще бъде МНОГО МНОГО ДОБРА ИГРА. Направете нещо за къмпингуващи и ще ви дам 5 звезди.
Наслаждавам се на тази игра. Харесва МНОГО, но човече връзката е ужасна. Въпреки че интернетът ми е добър, все още не мога да намеря онлайн мач. Всеки път, когато се наредя на опашката за мач с класиране, пише "нестабилна връзка", което ме принуждава да се бия с ai. Подобно на другите ревюта, аз също получавам много технически проблеми по време на мач (понякога поради връзката на другия играч). Също така това събитие е малко скучно, ако не е твърде грубо да се каже. Рулетката е нещо като измама. Но все пак добра работа в тази игра
Добра игра. Много хубава игра. Имам нужда от брояч на ms, но моля, добавете го в бъдещи актуализации. Искам да знам кога ме унижават и кога да обвиня връзката.
Играта е добре до известна степен, когато става въпрос за чакане на истински опонент да играе. Може да отнеме до 4 минути само да изчакате истински претендент да играе. Нямам нищо против, ако играх режим на история, за да се състезавам в мисиите на A.I. Но не и когато става въпрос за предизвикателство на арена. Който не иска да играе истински играч. Това го прави толкова пристрастяващ. Да станеш най-добрият в реални битки, а не ИИ, който имаш тук. Виждам смисъл да попълвам, когато няма с кого да играя. Може би трябва да преосмислите
Наслаждавах се на играта, но от последната актуализация не мога да играя поради проблеми с връзката. Какви проблеми с връзката? Мога да играя и други мултиплейър игри. Това само намалява паметта ми на телефона ми и ще бъде премахнато, тъй като не мога да играя
Shadow Fight Arena в Steam